Onlinecursus Marifonie

Met de online cursus marifonie van Vaarschool Albatros bereid je je perfect voor op het examen. Snel, gemakkelijk en met resultaat.

De specialisten van Vaarschool Albatros hebben de cursus op heldere en overzichtelijke wijze opgezet. Evenals bij de online cursus vaarbewijs kun je alle lessen onafhankelijk van elkaar en door elkaar heen maken. Via een code, die je ontvangt nadat je het cursusgeld hebt betaalt, heb je een jaar lang onbeperkte toegang tot de cursus. Tevens kun je onbeperkt examenvragen oefenen. In combinatie met de online cursus is dit dé perfecte voorbereiding op je examen.

De cursus
De online cursus marifonie van Vaarschool Albatros leidt je op voor het basiscertificaat marifonie. Oefen zelf op tijden dat het jou uitkomt. Waar je een internetverbinding tot je beschikking hebt, kun je aan de slag. Ideaal voor jou. Immers, tal van beslommeringen slokken je tijd op en als je dan ook nog eens een aantal dagen in een cursuslokaal moet zitten, houd je helemaal geen moment meer over voor jezelf. Volg daarom de online cursus marifonie.

Kies je ervoor om alleen het basiscertificaat te doen, dan kun je al na één of twee weken het examen aanvragen. Dat doe je via www.vamex.nl

Wil je, behalve je marifoniecertificaat aanvullend het Beperkt certificaat Maritieme Radiocommunicatie behalen? Dat is geen probleem.

Marcom B
Kies je ervoor om nog een stapje verder te gaan dan het basiscertificaat? Dan is de online cursus marifonie van Vaarschool Albatros een perfecte voorbereiding op Marcom B, het Beperkt certificaat Maritieme Radiocommunicatie. Dit certificaat bestaat namelijk uit het basiscertificaat plus een aanvulling: de zogenaamde module GMDSS, wat staat voor Wereldwijd Maritiem Nood- en Veiligheidssysteem. Wanneer je onder meer een EPIRB noodbaken (Emergency Position Indicating Radio Beacon) aan boord hebt, moet je sowieso in het bezit zijn van dit aanvullende certificaat.

Het examen voor de GMDSS-module kun je afleggen bij onder meer de Zeevaartschool in IJmuiden. Houd er wel rekening mee dat dit examen een pittig karakter heeft. Het omvat bovendien naast de theorie ook een praktijkgedeelte.

Kies je ervoor om gelijktijdig de dagcursus marifonie te volgen met aansluitend het examen? Dat kan bij Vaarschool Albatros.

marifoon Ga naar Marifoon dagcursus met aansluitend het examen op dezelfde dag
marifoon_onlien Ga naar marifoon onlinecursus ik bepaal zelf wanneer ik het examen doe

Top